Tuesday, February 18, 2014

Rolladë me kokos



Përbërësit:
  • 1 margarinë,
  • 4 filxhana qumësht,
  • 4 filxhana sheqer,
  • 1 Çokollatë kuzhine,
  • 200 gramë kokos,
  • 300 gramë keksa të bluar.

Përgatitja:
Në enën e parë e qet gjysmë margarine për ta shkrirë. Pasi të shkrihet ia shton 2 filxhana qumësht, 2 filxhana sheqer, 1 Çokollatë kuzhine dhe 300 gramë keksa të bluar. I përzieni mirë dhe pastaj i largoni të ftohen.
Në enën e dytë e shkrini gjysmë margarine. Pastaj ia shtoni 2 filxhana qumësht, 2 filxhana sheqer, 2 kokosa. Pasi ti përzieni mirë i largoni të ftohen.
Pasi të ftohen e shtrini një foli prej najloni dhe mbi foli së pari e shtrini pjesën e parë me Çokollatë e mbi të pjesën me kokos dhe i mbështillni me foli në formë rollade. E leni në frigorifer për tu ftohur e pastaj është e gatshme për shërbim.

Filled Under:

0 comments:

Post a Comment