Përbërësit:
- 1 margarinë,
- 4 filxhana qumësht,
- 4 filxhana sheqer,
- 1 Çokollatë kuzhine,
- 200 gramë kokos,
- 300 gramë keksa të bluar.
Përgatitja:
Në enën e parë e qet gjysmë margarine për ta shkrirë. Pasi të shkrihet ia shton 2 filxhana qumësht, 2 filxhana sheqer, 1 Çokollatë kuzhine dhe 300 gramë keksa të bluar. I përzieni mirë dhe pastaj i largoni të ftohen.
Në enën e dytë e shkrini gjysmë margarine. Pastaj ia shtoni 2 filxhana qumësht, 2 filxhana sheqer, 2 kokosa. Pasi ti përzieni mirë i largoni të ftohen.
Në enën e dytë e shkrini gjysmë margarine. Pastaj ia shtoni 2 filxhana qumësht, 2 filxhana sheqer, 2 kokosa. Pasi ti përzieni mirë i largoni të ftohen.
Pasi të ftohen e shtrini një foli prej najloni dhe mbi foli së pari e shtrini pjesën e parë me Çokollatë e mbi të pjesën me kokos dhe i mbështillni me foli në formë rollade. E leni në frigorifer për tu ftohur e pastaj është e gatshme për shërbim.
0 comments:
Post a Comment