Thursday, February 20, 2014

Cokollata shtepie



Perberesit:
  • 200 gr cokollate e zeze,
  • 100 gr biskota te thate te tipit dixhestiv,
  • 50 gr lajthi te pjekura,
  • 2 luge qumesht,
  • miell arre kokosi,
  • pak rum (sipas deshires)
Pergatitja:
Grijme jo shume imet lajthite dhe biskotat. Ne nje ene shkrijme cokollaten ne banjo mari me 2 luget e qumshtit dhe rumin. Kur eshte bere si krem homogjen, i shtojme lajthite dhe biskotat e grira dhe e perziejme me delikatese. Kur te jete ftohur pak brumi i cokollatave, e ndajme ne toptha sa nje kokerr arre dhe e rrumbullakosim. I kalojme ne miellin e arres se kokosit dhe i fusim te ftohen mire ne frigorifer per nja dy ore.
Ju befte mire!

Filled Under:

0 comments:

Post a Comment