Wednesday, February 12, 2014

Torte me Kakao dhe Cokollate



Pebersit :
  • 4 gota te ujit miell
  • 3 gota te ujit sheqer
  • 1 got te ujit vaj
  • 3 gota te ujit uje
  • 1 pecive (Baking Powder)
  • 1 sode buke (Sode Bikarbonati)
  • 2 lug gjelle uthull
  • kakao (Sipas deshires per tu bere ngjyra sa me e kafte)
  • pak krip
  • 2 sheqer vanillje
  • 1 nescafe (Nescafe qeske)
  • 1 qokollate per zierje
  • 5 lug qumesht ( per tu shkrire qokollata)

Pergaditja :
Te gjitha I hedhim ne nje ene dhe I perziejme me luge dhe pasi qe te fitohet nje mase , e hedhim ne nje tepsi I fusim ne furre te ngrohur ne 250 grade celcius.
Pasi te piqet e provojme me pirun se a eshte pjekur Brenda nese eshte pjekur , e heqim nga furra dhe e leme te ftohet deri sa te shkrihet qokollada.
Pasi te shkrihet qokollada e heqim nga shporeti edhe qokolladen dhe ia qesim per mbi tortes.
Faleminderit per mirekuptim.
Ju befte mire…

Filled Under:

0 comments:

Post a Comment