Pebersit :
- 4 gota te ujit miell
- 3 gota te ujit sheqer
- 1 got te ujit vaj
- 3 gota te ujit uje
- 1 pecive (Baking Powder)
- 1 sode buke (Sode Bikarbonati)
- 2 lug gjelle uthull
- kakao (Sipas deshires per tu bere ngjyra sa me e kafte)
- pak krip
- 2 sheqer vanillje
- 1 nescafe (Nescafe qeske)
- 1 qokollate per zierje
- 5 lug qumesht ( per tu shkrire qokollata)
Pergaditja :
Te gjitha I hedhim ne nje ene dhe I perziejme me luge dhe pasi qe te fitohet nje mase , e hedhim ne nje tepsi I fusim ne furre te ngrohur ne 250 grade celcius.
Pasi te piqet e provojme me pirun se a eshte pjekur Brenda nese eshte pjekur , e heqim nga furra dhe e leme te ftohet deri sa te shkrihet qokollada.
Pasi te shkrihet qokollada e heqim nga shporeti edhe qokolladen dhe ia qesim per mbi tortes.
Faleminderit per mirekuptim.
Faleminderit per mirekuptim.
Ju befte mire…
0 comments:
Post a Comment